Ubistvo i samoubistvo u Prijedoru

Ubistvo i samoubistvo u Prijedoru

Policijskoj stanici Prijedor 1, 18.03.2016. godine oko 23:40 časova, obratila se M.M. iz Prijedora, te prijavila da se njena kćerka inicijala D.T. (1983) iz Prijedora, istog dana oko 17:00 časova sa svojim putničkim automobilom marke „VW DERBI“, a u društvu svog supruga sa kojim je u brakorazvodnoj parnici, od porodične kuće udaljila u nepoznatom pravcu, te da se ista do momenta prijave nije vratila kući.

Postupajući po navedenoj prijavi policijski službenici Policijske stanice Prijedor 1, su 19.03.2016. godine oko 10:15 časova, u mjestu Donji Garevci, kod Prijedora, pronašli zapaljen putnički automobil u kojem su se nalazila dva ugljenisana mrtva tijela. Od strane policijskih službenika CJB Prijedor i mrtvozornika Opšte bolnice Prijedor izvršen uviđaj, kojom prilikom je utvrđeno da je najvjerovatnije lice inicijala S.T. izvršilo krivično djelo „Ubistvo“ lica D.T., potom je zapalio sebe ili unutrašnjost putničkog automobila, a nakon toga isti je izvršio samoubistvo pucanjem iz vatrenog oružja.

O preduzetim aktivnostima obavješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka U toku je dokumentovanje i kompletiranje predmeta nakon čega će ovom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj događaju.

Autor: MUP RS
Foto: ATV BL

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.