Haris Silajdžić oženio se Selmom Muhedinović!

Haris Silajdžić oženio se Selmom Muhedinović!

Haris Silajdžić (71), bivši član Predsjedništva BiH i šef bh. diplomatije, i Selma Muhedinović (41), nekada uspješna pjevačica, krunisali su ovih dana višegodišnju ljubavnu vezu u jednom sarajevskom restoranu, saznaje „Dnevni avaz“. Informaciju nam je jučer potvrdila i Selma Muhedinović, izabranica nekadašnjeg lidera i osnivača Stranke za BiH.

Povukao se iz politike

– Da, tačno je da smo se vjenčali. Hvala vam na čestitkama – kratko je Selma kazala za “Dnevni avaz“.

Ovo je Silajdžiću, koji se povukao iz politike i u posljednje vrijeme se u javnosti pojavljuje kao autor poezije te nerijetko i kao analitičar događaja u arapskom svijetu, treći brak.

Silajdžić je najduže bio u braku s Mostarkom Majom Zvonić, s kojom ima i sina Mirzu. Dok su bili u bračnoj zajednici, Maja se rijetko pojavljivala u javnosti, a kako su mediji objavljivali, ona danas živi u Istanbulu, i to u ulici Alije Izetbegovića.

Brak u Prištini

Nekada jedan od najmoćnijih bh. političara, prije braka s Mostarkom uplovio je u bračne vode s albanskom političarkom Ljuljetom Vunići (Luljeta Vuniqi).

Upoznali su se kada je Silajdžić doktorirao na Univerzitetu u Prištini, a radio je i na tamošnjem Institutu za historiju. Vunići je jedna od najaktivnijih žena u civilnom društvu Kosova. Prije dvije godine postala je dio tima i stranke tadašnjeg premijera Hašima Tačija.
Muhedinović: Bolje mi je bez objektiva i novinara

Selma Muhedinović, sada Silajdžić, nakon povlačenja s estrade i okončanja muzičke karijere nije se eksponirala u javnosti.

Jučer je u kratkom razgovoru za naš list kazala da joj je mnogo bolje bez „novinara i objektiva fotoaparata“. Ostala je upamćena kao plavokosa djevojka lijepog glasa, sa svojim pjesmama “Šta da radim s tobom ja“, “Šeherzada“, “Pazi da se ne zaljubiš“, “Ne, ne, ne, ne“…

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.