Spektakularna pljačka u Mostaru: Razbojnici na motociklu oteli 100.000 KM od uposlenice kladionice

Spektakularna pljačka u Mostaru: Razbojnici na motociklu oteli 100.000 KM od uposlenice kladionice

U centru Mostara dvojica lopova na motociklu izvela su spektakularnu pljačku kada su iz službenog vozila sportske kladionice “Bet live”, koje se zaustavilo na semaforu, otela torbu u kojoj se navodno nalazilo oko 100.000 KM.

Pljačka se dogodila jučer oko 11.00 sati.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić nije mogao potvrditi tačan iznos novca.
“Mogu samo potvrditi da je riječ o većoj količini novca, koliko tačno, to ne mogu da kažem”, rekao je danas Marić novinarima.

On je naveo da je djevojka vozila službeni automobil Kedi, da se zaustavila kada je bilo upaljeno crveno svjetlo na semaforu kod zgrade “Mostarke” i da su se do nje dovezla dva muškarca na motociklu.

“Jedan od njih je žurno otvorio suvozačeva vrata i samo zgrabio torbu s novcem koja se nalazila na suvozačevom sjedištu, te su se udaljili niz ulicu na motociklu”, kaže Marić.

On navodi da se sve odvijalo jako brzo i da djevojka nije uspjela vidjeti ni registraciju motocikla.

Prema neslužbenim informacijama, djevojka je u banku nosila novac prikupljen iz više kladionica, a riječ je količini od oko 100.000 maraka, javlja Srna.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.