Za Gatarićem traga preko 60 policajaca, zadnji put viđen u Poniru

Za Gatarićem traga preko 60 policajaca, zadnji put viđen u Poniru

Banjalučka policija juče je pretraživala naselje Ponir kod Banjaluke, gdje je, prema posljednjim informacijama, viđen Banjalučanin Velimir Gatarić (38), čiji je nestanak prijavljen u utorak, nakon što je otišao sa posla, od kada mu se gubi svaki trag.

Kako saznaje Glas Srpske, za Gatarićem je juče tragalo više od 60 policajaca i pripadnika drugih organizacionih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

U toku jučerašnjeg dana u potragu je trebalo da se uključe i psi tragači, da bi nestali Gatarić bio što prije pronađen. Do zaključenja, nestali Banjalučanin nije bio pronađen.

U Centru javne bezbjednosti Banjaluka juče su rekli da će biti pregledan kompletan prostor Ponira, jer se sumnja da bi se Gatarić mogao tamo naći.

– Preduzimaju se sve potrebne mjere i radnje da bi lice bilo što prije nađeno – kazali su u banjalučkoj policiji.

Njegov nestanak prijavljen je u utorak oko 17.30 časova. Prema posljednjim informacijama, Gatarić je viđen u utorak oko 15 časova kako ide prema Poniru, a snimile su ga bezbjednosne kamere na objektu ANjG obezbjeđenja u tom dijelu Banjaluke. Navodno, na toj lokaciji vidjeli su ga i pojedini mještani. Tada je na sebi imao crni kaput i u ruci je nosio bijelu kesu.

Gatarić, koji je bio profesor srpskog jezika i književnosti i bibliotekar u Ekonomskoj školi u Banjaluci, na dan nestanka oko 14 časova izašao je iz ove obrazovne ustanove i više se nije vraćao. Navodno je toga dana javio da ne može doći na posao, jer se osjeća loše, ali se ipak pojavio. Ušao je u biblioteku, gdje se zadržao nekoliko minuta, nakon čega ju je ostavio otključanu i izašao. Prema pričama njegovih kolega, Gatarić je u utorak izgledao uznemireno, ali nikome ništa nije rekao. Kako kažu, uvijek je bio dobar i pošten čovjek i kolega te omiljen među kolegama i učenicima.

Prema nepotvrđenim informacijama, Gatarić je u posljednje vrijeme imao zdravstvenih problema, zbog čega se kolegama često žalio na glavobolje i migrene. Gatarić je oženjen i otac dva dječaka.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.