ŠOKANTAN SLUČAJ U BOLNICI U TEŠNJU: Doveo majku koja je krvarila doktoru, a ovaj nije htio ni da ustane…

ŠOKANTAN SLUČAJ U BOLNICI U TEŠNJU: Doveo majku koja je krvarila doktoru, a ovaj nije htio ni da ustane…

Kolege se portala Jelahba.info ustupili su nam priču o zaista šokantnom slučaju iz bolnice u Tešnju…

Muškarac A.B. (puni identitet poznat redakciji) uputio je primjedbe na ponašanje medicinskog osoblja u toj zdravstvenoj instituciji.

– Imam jedan doživljaj iz tešanjske bolnice. Sad sam mater vodio i dežurni hirug nije htio da se probudi da je pregleda – piše, između ostalog, ovaj građanin i dodaje:

– Sad sam stigao iz tešanjske bolnice. Dva puta mater vozim večeras, zbog krvarenja na usta i nos. Iz Hitne me drugi put šalju na hirurgiju da bi medicinar obični obavio pregled i kaže “ako krvarenje ne stane, vozi je u Zenicu, mi nemamo s tim ništa”, a uputnica je glasila na Hirurgiju, da je hirurg pregleda. Međutim, hirurg A… nije htio da ustane.

Jadna je tešanjska bolnica s takvim k……. kojem se dolazi da spase nekome život. Kada mi je rekao da nemaju s tim ništa, pitao sam ga ko ima – je li to vulkanizer radi ili hirurg?

Mati je austrijski penzioner i Austrija plaća njeno liječenje FBiH.

Poslije je hirurg ustao i potpisao uputnicu, nakon duže prepirke s medicinarom… – navodi, između ostalog, ovaj građanin.

Komentari građana su ogorčeni, a jedan od njih glasi:

– Oni samo ustaju na čaršijsko prezime, dobru porodičnu vezu, kao u sudanskim plemenima, eh ako i to nemaš onda €€€€€ …sve rješava…

Autor: jelahba.info

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.