ŽEPČE Dan žalosti nakon tragične smrti troje mladih

ŽEPČE Dan žalosti nakon tragične smrti troje mladih

Načelnik Žepča Mato Zovko donio je odluku da se danas u ovoj Općini proglasi Dan žalosti nakon tragične smrti Monike Antolović, Nevene Mijić i Olivera Hrkaća.

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastave na pola koplja na zgradi Općine, javnim preduzećima i ustanovama kojim je osnivač Općina Žepče.

U saopćenju je navedeno da je na Dan žalosti na javnim mjestima zabranjeno održavanje programa javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitirati muzika u ugostiteljskim objektima, dok će elektronski mediji sa područja Općine Žepče svoje programske šeme prilagoditi Danu žalosti.

Podsjetimo, troje dvadesetogodišnjaka iz Žepča, Monika Antolović, Nevena Mijić i Oliver Hrkać poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja je u subotu navečer pola sata prije ponoći dogodila u mjestu Goliješnica na magistralnom putu M-17 na dionici Žepče – Maglaj.

Oni su upravljajući Mercedesom udarili u terenac Land Cruisera u kojem je bila generalna direktorica kompanije Bekto Precisa Enisa Bekto, njen 11-godišnji sin i Bisera B.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.