Nesrećna ljubav u Prnjavoru-TRAGEDIJA ZBOG ZABRANJENE LJUBAVI Peđa se objesio jer su mu branili brak s Bošnjakinjom?

Nesrećna ljubav u Prnjavoru-TRAGEDIJA ZBOG ZABRANJENE LJUBAVI Peđa se objesio jer su mu branili brak s Bošnjakinjom?

U potkrovlju porodične kuće u Okolici, nadomak Prnjavora, u noći između nedjelje i ponedjeljka, pronađen je obješen 34-godišnji Predrag Dujaković Peđa. U saopštenju policije navodi se da je digao ruku na sebe, a motiv je, prema pisanju srbijanskih “Novosti” višegodišnja ljubav prema djevojci druge vjere, koja nije mogla da bude krunisana brakom.

Navodno, njegovi i njeni roditelji bili su protiv ove dugogodišnje veze.

Od izvora upućenog u istragu, ovaj list saznaje da Dujaković nije ostavio oproštajno pismo, niti bilo koji trag koji bi upućivao ili otkrio razlog zbog kojeg je sebi prekratio život. Poznanici koji su ga tog dana vidjeli kažu da ništa nije na to slutilo, mada su uočili da je proteklih dana “mnogo pušio i djelovao zamišljeno”.

– Nismo tome pridavali posebnu pažnju, jer smo znali da već godinama Peđu mori nesrećna ljubav. Nije krio da je već deceniju ludo zaljubljen u djevojku iz Prnjavora. On se javno jadao da ima nepremostiv problem, što je on Srbin, a ona muslimanka, odnosno Bošnjakinja – kažu komšije nesrećnog mladića i nekadašnje kolege iz ugostiteljskog objekta “Evropa”, gdje je radio kao konobar.

Prema pisanju “Večernjih novosti” 26-godišnja N. Ć, Predragova djevojka, potiče iz poznate preduzetničke porodice iz prigradskog naselja Konjuhovci. Ona je u Banjaluci završila fakultet, a odnedavno je zaposlena u jednom trgovinskom centru.

Nemalo je onih Prnjavorčana koji su slutili da će se zabranjena ljubav između Srbina i Bošnjakinje okončati tragedijom.

– Na te crne slutnje upućivao je još prije dva mjeseca Peđin prvi pokušaj samoubistva. On je popio šaku tableta koje je potom zalio velikom količinom alkohola, u namjeri da sebi prekrati život. Teškom mukom spasli su ga ljekari u banjalučkom Kliničkom centru – kažu dobro upućeni sagovornici koji su željeli da ostanu anonimni, prenose “Novosti”.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.