U fizičkom obračunu mu zabio nož u grudi

U fizičkom obračunu mu zabio nož u grudi

Policijskoj stanici Bosanski Novi, 29.01.2016. godine oko 21,15 časova, prijavljeno je od strane dežurnog radnika Službe hitne pomoći Bosanski Novi, da im je neposredno prije prijave dovezeno lice inicijala F.D. (1978) sa povredama u predjelu grudnog koša, te da su povrede najvjerovatnije nanesene oštrim predmetom (nožem). Nakon zaprimljene prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta te potvrdili navode prijave.

Policijski službenici su odmah preduzeli operativno taktičke mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška tjelesna povreda“ i pronalasku počinioca istog.

Radeći na rasvjetljavanju navedenog, policijski službenici su došli do operativnih informacija, te utvrdili da je u Ulici Miloša Obilića, opština Bosanski Novi, došlo do fizičkog obračuna između oštećenog F.D. i lica R.B.(1981), kojom prilikom je lice R.B. oštećenom F.D. oštrim predmetom (nožem) nanio povrede u predjelu grudnog koša, te da se isti nakon toga udaljio sa lica mjesta u nepoznatom pravcu.

Policijski službenici su oko 00,00 časova u Ulici Krađorđa Petrovića, opština Bosanski Novi, pronašli i lišili slobode osumnjičenog, te nad istim izvršili kriminalističku obradu, kojom prilikom je utvrđeno da je osumnjičeni počinio krivično djelo koje mu se stavlja na teret. Policijski službenici su kod istog pronašli i oduzeli predmet kojim je krivično djelo počinjeno (nož), te će se isti u daljem postupku koristiti kao dokaz.

U toku je rad na dokumentovanju i kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom tužilaštvu Banja Luka, Područna kancelarija Prijedor, biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Teška tjelesna povreda“ protiv navedenog lica.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.