Odgajaju se generacije degenerika, a u amanet im se ostavlja ova zemlja

Odgajaju se generacije degenerika, a u amanet im se ostavlja ova zemlja

Javnost u Bosni i Hercegovini traži istinu o slučaju rahmetli Mahira Rakovca, 14-godišnjeg dječaka koji je izvršio samoubistvo u Sarajevu, a nakon čije smrti su na vidjelo isplovile bolne istine o vršnjačkom nasilju i šutnji cijele zajednice.

U moru komentara na društvenim mrežama jedna opservacija sarajevskog studenta Denisa Švrakića posebno prenosi i lajka.

Uz odobrenje studenta Švrakića koji pohađa Režije na scenskim umjetnostima, komentar prenosimo u cjelosti.

”Pokvarena i podla mrijest novokomponovane, tranzicijske paščadi ubila je nevinog, prelijepog dječaka na oči uvenulog, trulog društva i još trulije kvaziobrazovne institucije. Ta zla mlađ klerofašističkih, ljigavih tajkuna koja je očigledno ponukana balom vampira na porodičnim sijelima, našla za shodno iživljavati se nad najslabijim čime je nastavila dvadesetpetogodišnju tradiciju zločina, smrada i prljavštine pod krinkom nacionalne emancipacije, slobode i pluralizma.

Vucibatine koje su oživjele i etablirale tekovine begovskih dinastija, šizoidno urlajući protiv ”cionističke zavjere” u ime krvi i kostiju svojih sugrađana, cuclaju nargile, rekreiraju se po privatnim odmaralištima i odgajaju nove generacije imbecilnih degenerika kako bi im u amanet ostavili ovu zemlju i svu njenu sužanjsku, radnu snagu.

Pitanje je samo koliko će Mahira biti silovano i ubijeno, koliko majki pregaženo na cestama ovog grada, koliko baba zapaljeno i gurnuto sa balkona svoga stana dok nijhove vlade i parlamenti i kantoni i ministarstva i Poljine i Ilidže ne završe kao Bastilja” – napisao je mladi Švrakić i izazvao lavinu komentara.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.